Goti i južna Panonija - Gračanin, Hrvoje (2006)
U radu se na temelju izvorne građe i relevantne historiografske literature daje sustavna analiza svjedočanstava ponajprije iz literarnih izvora o gotskoj prisutnosti u južnoj Panoniji (pokrajine Panonija Savija i Druga Panonija s neposrednim susjedstvom). Posebna se pozornost posvećuje značajkama i posljedicama ostrogotske vladavine u južnopanonskim pokrajinama.
Projekt MZOS
HRV