Presvlačenje naslovnica. Vizualni identiteti romana Štefica Cvek u raljama života - Kolanović, Maša (2006)
Rad analizira paratekstualni element naslovne stranice svih do sad objavljenih izdanja romana Štefica Cvek u raljama života Dubravke Ugrešić. Promjenom konteksta objavljivanja romana, vizualno oblikovanje naslovne stranice apostrofira žarišna interpretativna mjesta romana u pojedinom povijesnom trenutku.
Projekt MZOS
HRV