Tri trenutka u književnom djelu Cristine Campo - Bandalo, Višnja (2002)
Tekst se bavi figurom Cristine Campo (1923-1977), preispitujući pojedine temeljne koncepte njezine umjetnosti: karakterističnu hermeneutiku bajke, koncept "neoprostivosti" u književnom stilu, te odnos prema religioznosti.
Projekt MZOS
HRV