Le fouilles archéologiques de Guran en Istrie (Croatie) – les deuxieme et troisieme campagnes realisees en 2003 et 2004 - Terrier, Jean (Array, 2005)
Rad je prethodno priopćenje s druge i treće kampanje arheoloških istraživanja srednjovjekovnih lokaliteta u Guranu kod Vodnjana (Istra)- trobrodne bazilike i crkve Sv. Šimuna, te starog naselja Guran, kao i tek započetog istraživanja na lokalitetu Sv. Cecilije.