Čitanje časopisa - Brešić, Vinko (Array, 2005)
Kako definirati časopis, koja su mu ključna obilježja i kako časopis kao oblik tradicije sudjeluje u proizvodnji kulture glavna su pitanja kojima se bavi ovaj rad.