Čitanje časopisa - Brešić, Vinko (2005)
Kako definirati časopis, koja su mu ključna obilježja i kako časopis kao oblik tradicije sudjeluje u proizvodnji kulture glavna su pitanja kojima se bavi ovaj rad.
Rad je skraćena verzija autorove istodobno objavljene istoimene knjige (Matica hrvatska, Zagreb 2005.)
Projekt MZOS
HRV