Portugalski dnevnik gradišćanskoga Hrvata -indologa Ivana Filipa Vesdina (1748.-1806.) (I.) - Talan, Nikica (Array, 2006)
Portugalski dnevnik gradišćanskoga Hrvata – indologa Ivana Filipa Vesdina (1748.-1806.) izvor je za pročavanje znanja o Indiji prisutno u dnevničkim zapisima ovoga misonara.