Rukopisna ostavština Damjana Beneše - Rezar, Vladimir (2005)
Rad donosi pregled rukopisne ostavštine dubrovačkog humanističkog pjesnika Damjana Beneše (1476.-1539.)
Projekt MZOS
HRV
Keywords: hrvatski latinitet