Disonanti tonovi u izvedbi jedne zahtjevne partiture - Marković, Predrag (Array, 2004)
U radu se autor osvrće na izložbu održanu u Klovićevim dvorima (Jezuitski trg 4, zagreb, 19.10. - 28.11.2004.)te problematizira njezine odjeke i moguće utjecaje u odnosu na raniju izložbu "Paolo venecijano i njegov krug". Pri tome se posebno apostrofira odnos postavljenih ciljeva izložbe, naznačenih u katalogu, i same postave izloženih radova.