Sveslavenski kongres u Beogradu 1946. i njegova percepcija u hrvatskom tisku - Klasić, Hrvoje (Array, 2005)
U radu se prati percepcija prvog poslijeratnog Sveslavenkog kongresa, održanog u Beogradu 1946., u hrvatskom tisku.