Titovi ciljevi sukladni su našima, Američki izvori o Hrvatskom proljeću - Jakovina, Tvrtko (Array, 2004)
Na temelju konzularnihz izvješća koji se čuvaju u NARA, SAD, autor je pokazao američke stavove (napose one vidljive u izvještajima iz Gener. konzlata SAD) prema Hrvatskom proljeću: studentima, političarima, članovima Matice hrvatske i vrhovima Katoličke crkve u Hrvatskoj.