Baština u otvorenoj povijesnoj perspektivi - Roksandić, Drago (2005)
Priopćenje na predstavljanju "Zbornika Ivana Mimice" (Split, 2003), "Triplex Confinium (1500-1800): ekohistorija" (Split, 2003) i jubileja "Školskog vijesnika"
Projekt MZOS
HRV