Anketa "Pripadati ili ne" - Roksandić, Drago (Array, 2005)
U članku na temu ankete "Pripadati ili ne pripadati" raspravlja se o konceptu dvojne pripadnosti pisaca koji svojim opusom vlastitom praksom pripadaju dvjema ili većem broju književnosti.