Desničine kazališne kritike - Pavlovski, Borislav (2006)
Rad tematizira i analizira kazališne kritike Vladana Desnice.
Rad je predstavljen na znanstvenom skupu o Vladanu Desnici, Zagreb, 26. i 27. 10. 2005.
Projekt MZOS
HRV