Mate Suić, Antički grad na istočnom Jadranu - Olujić, Boris (Array, 2004)
Prikazom knjige Mate Suića "Antički grad na istočnom Jadranu" ukazujem na vrijednost ove knjige za naše poznavanje povijesti urbaniteta na istočnom Jadranu.