Sedma sezona projekta Vučedol 1984-1990 - Durman, Aleksandar (Array, 1990)
Za sedme sezone iskopavanja u Vučedolu nastavljen je rad u sektoru V-87, na površini od 400 m2. Ustanovljeno je postojanje tri građevna horizonta vučedolske kulture, koji su međusobno odijeljeni slojem spaljenog šuta. U dva starija horizonta otkopani su ostaci podova većeg broja kuća, od kojih je sedam u velikoj mjeri sačuvano, čime je bitno obogaćeno poznavanje arhitekture vučedolske kulture. Značajne podatke pružaju i dva novootkrivena groba iz istog razdoblja.