Biserje u blistavoj školjci grada - Cvetnić, Sanja (Array, 2006)
Članak donosi prikaz knjige "Stalna izložba crkvene umjetnosti u Zadru" izdane 2004. godine u Zadru (Stalna izložba crkvene umjetnosti Zadar, Benediktinke Svete Marije) autora Ive Petriciolia.