Druga vinkovačka sinagoga - Damjanović, Dragan (Array, 2006)
Članak govori o izgradnji druge vinkovačke sinagoge 1922.-23. godine i njezinom projektantu Franu Funtaku. Vinkovačka je sinagoga bila jedna od najvećih građevina takvog tipa u Hrvatskoj i među rijetkim primjerima kupolne sinagoge.