Florschützova Gramatika u Nezavisnoj Državi Hrvatskoj - Alerić, Marko (1995)
U radu se proučava Gramatika hrvatskoga jezika Josipa Florschütza i utvrđuje njezina uloga u nastavi hrvatskoga jezika u vrijeme Nezavisne Države Hrvatske.
HRV