Ciduk – hadin kuća Hevra-kadiše (” Mala sinagoga” ) na vukovarskom židovskom groblju - Damjanović, Dragan (Array, 2007)
Članak govori o podizanju Ciduk – hadin kuće židovskog društva Hevra-kadiše u Vukovaru, jednom od rijetkih židovskih kultnih građevina koje su sačuvane u Hrvatskoj. Izgrađena je u periodu od 1926. do 1928. godine po projektima vukovarskog arhitekta Frana Funtaka kao zanimljiva art-déco građevina.