Priprema rukopisa pomoću računala - Matešić, Krunoslav (Array, 1988)
U članku se obrađuju osnove suvremenih sistema za 'stolno izdavaštvo' uzimajući u obzir važnije korisničke programe za kompjutorsku obradu teksta.