Bezgrešno začeće donatora Stjepana Dragojlovića (1621) - Cvetnić, Sanja (Array, 2007)
Atribucija slike Bezgrješno začeće (1621.) iz Kraljeve Sutjeske Baldassareu d'Anna (Baldissera d'Anna ; Venezia oko 1572. – 1646.) upire se o brojne analogije s potpisanim ili prihvaćenim autorovim djelima, s dužnom ogradom obzirom na snažni restauratorski zahvat. Dugo je bila pripisana Stjepanu Dragojloviću, i tu milu misao o domaćem slikaru s kraja XVI. i početka XVII. stoljeća zacijelo je teško odbaciti, no veze s drugim djelima venecijanskoga kasnomanirističkoga slikara Baldassarea d'Anna i fragmenti potpisa koji je prije restauriranja Đoko Mazalić (1956.) uspio je pročitati, podržavaju promjenu atribucije.