Ima li ljubav semantičku dimenziju? (Dubravko Škiljan, Vježbe iz semantike ljubavi) - Bandalo, Višnja (2007)
U pitanju je prikaz knjige Dubravka Škiljana "Vježbe iz semantike ljubavi".
Projekt MZOS
HRV