Dragica Vujadinović: Politička filozofija Ronalda Dworkina - Veljak, Lino (Array, 2007)
U radu se kritički prikazuje monografija Dragice Vujadinović posvećena filozofiji politike i prava jednoga od najznačajnijih političko-pravnih filozofa 20. stoljeća R. Dworkina. Autor argumentira u prilog teze prema kojoj je ova monografija izrazito relevantan doprinos kritičkom problematiziranju temeljnih protuslovlja liberalno-demokratske političke teorije i filozofije prava.