U pozadini načela "Piši kao što dobri pisci pišu" - Vuković, Petar (Array, 2007)
U članku se pokušava pokazati da Jonke poznatim načelom "Piši kao što dobri pisci pišu" nije želio pozvati na oponašanje jezične ekskluzivnosti književnosti, nego ponajprije istaknuti važnost onoga oblika jezične kulture koji se tiče simboličke funkcije književnoga jezika.