Viktor Žmegač: Od Bacha do Bauhausa. Povijest njemačke kulture - Lacko Vidulić, Svjetlan (Array, 2007)
Prikaz knjige Viktora Žmegača: Od Bacha do Bauhausa. Povijest njemačke kulture. Matica hrvatska, Zagreb, 2006.