Ranko Starac, Ranokršćanski crkveni kompleks u šumi Cickini u Malinskoj na otoku Krku i Franjo Velčić, 555. obljetnica frankopanske darovnice (1451 – 2006). Kapela Sv. Vida (izvršni izdavač: ''Glosa'' d.o.o., Rijeka, Malinska, 2006.) - Galović, Tomislav (2007)
Prikaz dviju brošura u izdanju Općine Malinska-Dubašnica (izvršni izdavač "Glosa" d.o.o., Rijeka) objavljenih 2006. godine koje se svojim sadržajem odnose na povijest jednoga dijela otoka Krka, točnije rečeno na onaj koji pripada području Sv. Vida-Miholjica, tj. župu sv. Mihovila arkanđela, danas u sastavu Općine Malinska-Dubašnica.
Reviews and Evaluations: Ranko Starac, Early Christian church complex in the Cickini forest in Malinska (island Krk), Malinska-Dubašnica, 2006. and Franjo Velčić, 555th anniversary of Frankopan charter (1451 – 2006.). The Chapel of St. Vid, Malinska-Dubašnica, 2006.
Projekt MZOS
HRV