Activités du Centre international de recherches sur l'Antiquité tardive et le Moyen âge de Motovun en 1996 - Jurković, Miljenko (1997)
Autor prikazuje aktivnosti MIC-a za kasnu antiku i srednji vijek tijekom 1996. godine, s naglaskom na istraživačkoj (arheološkoj) djelatnosti na lokalitetu Sv. Marije Velike kod Bala te godišnjem simpoziju i izdavačkoj djelatnosti.
FRA