Pećina Zala - Karavanić, Ivor; Ahern, James M. C.; Šošić, Rajna Vukosavljević, Nikola (2007)
Tijekom 2005. i 2006. provedena su sustavna arheološka istraživanja pećine Zala kod Ogulina. Kulturni slojevi pripadaju razdoblju srednjeg vijeka, kasne antike, brončanom dobu, te kasnom gornjem paleolitiku (kasni epigravetijen).
Projekt MZOS
HRV