Obilježavanje 50. obljetnice Hrvatskog filozofskog društva - Jelović, Ivan (Array, 2007)
Članak predstavlja prikaz obilježavanja 50. obljetnice Hrvatskog filozofskog društva, koje se održalo u Zagrebu od 6. do. 8. prosinca 2007, a uključivalo je simpozij Suvremena hrvatska filozofija, predstavljanje novih knjiga u izdanju Hrvatskog filozofskog društva, godišnju skupštinu HFD-a, svečanu akademiju u povodu 50. obljetnice HFD-a, te okrugli stol o Vladimiru Filipoviću, prvom predsjedniku društva.