Izbor neobjavljene komunikacijske poezije iz Varia Dalmatica - Jovanović, Neven, filolog (Array, 2008)
Duodeviginti carmina Latina poetarum Traguriensium e codice "Varia Dalmatica" nominato, quae carmina adhuc inedita sive aliter edita erant, hic typis eduntur, Latine, addita versione Croatica.