Prikaz knjige Kontaktdeutsch. Zur Theorie eines Varietätentyps unter transkulturellen Bedingungen von Mehrsprachigkeit - Ščukanec, Aleksandra (Array, 2007)
Prikazana je monografija "Kontaktdeutsch. Zur Theorie eines Varietätentyps unter transkulturellen Bedingungen von Mehrsprachigkeit” Csabe Földesa koja se bavi specifičnom jezičnom situacijom - jezikom njemačke manjine u Mađarskoj te kontaktima mađarskoga i njemačkoga jezika na istraživanom prostoru.