Prikaz knjige “ Textgrammatik – Textsemantik – Textstilistik. Ein textlinguistisches Repetitorium” Stojana Bračića, Ulle Fix i Albrechta Greula - Ščukanec, Aleksandra (Array, 2008)
Prikazana knjiga pruža pregled relevantnih područja tekstne lingvistike. Obuhvaća tri velike cjeline: tekstnu gramatiku, semantiku teksta te tekstnu stilistiku. Predstavljene teorijske postavke popraćene su praktičnim zadacima.