Prikaz knjige "Georgiana. Rasprave i ogledi o đurđevečkom govoru i hrvatskokajkavskoj književnosti" Velimira Piškorca - Ščukanec, Aleksandra (Array, 2008)
Prikazana knjiga podijeljena je u dvije velike tematske cjeline. Prvi se dio sastoji od jezikoslovnih članaka, dok je drugi dio posvećen djelima nekih kajkavskih književnika đurđevečkog kraja.