Izvješće sa skupa Towards an Anthropology of Hope? Comparative post-Yugoslav Ethnographies. - Potkonjak, Sanja (2007)
Rad ukazuje na ključne aporije istraživanja društava u tranziciji, kao i na pitanja izostanka koncepta nade kao analitičkog referenta antropoloških opservacija.
Projekt MZOS
HRV