Čovjek kao tvorac odnosa. - Burger, Hotimir (2007)
U radu se pokazuje kontekst u kojem su o problemu odnosa pisali Kierkegaard, Marx, Plessner i Cassirer i kakve horizonte ta tema otvara filozofskoj antropologiji.
Projekt MZOS
HRV