Izvještaj o radu Odjela za fonetiku od lipnja 2005. do lipnja 2006. godine - Varošanec-Škarić, Gordana (Array, 2006)
Prikaz daje pregled rada Odjela u razdoblju od lipnja 2005. do lipnja 2006. Tijekom tog perioda Odjel je redovito održavao sastanke i predavanja te sudjelovao u organizaciji dvije govorničke škole.