Deklinacija brojeva dva, oba, tri i četiri u kajkavskim pravnim tekstovima od 16. do 18. stoljeća - Kuzmić, Boris (Array, 2007)
U jezičnoj se analizi posebna pažnja posvećuje usporedbi između oblika dvojine i množine u deklinaciji brojeva dva i oba, kao i razvoju množinskih oblikau deklinaciji brojeva tri i četiri. Autori navode sve zabilježene oblike, a posebno istražuju indeklinabilne oblike na korpusu kajkavskih tekstova pravne regulative između 16. i 18. st.