Prezimena u Kinchu oszebuinom szlavnoga orszaga horvatczkoga Petra Berkea - Frančić, Anđela (Array, 2007)
Autorica donosi osnovne informacije o knjizi Kinch oſ zebuini i njegovu autoru, osvrće se na onimiju, antroponimiju i osobna imena osoba koje se u djelu spominju. Središnji dio rada posvećen je prezimenima zasvjedočenim u Kinchu oſ zebuinome – prikazuju se tipovi identifikacijskih formula dio kojih su prezimena, ilustrira posredan način imenovanja pojedinca te promatra pojavnost prezimena iz Kincha oſ zebuinog u Leksiku prezimena.