Muška moderna i ženska postmoderna protumačene djeci : Dubravka Oraić Tolić: Muška moderna i ženska postmoderna - Kolanović, Maša (2006)
Prikaz knjige Muška moderna i ženska postmoderna Dubravke Oraić Tolić
Projekt MZOS
HRV