Od arheologije do kulturne politike: Pietro Nobile i dalmatinski spomenici - Špikić Marko (Array, 2007)
Autor objavljuje dva Nobileova crteža Dioklecijanove palače u Splitu i dva dokumenta o uspostavi arheološke i konzervatorske službe u Istri i Dalmaciji