Respektakularizacija natjecateljstva: mjesto reality televizije u američkom televizijskom polju - Knežević, Borislav (Array, 2006)
Članak analizira tipove televizijskih reality programa, s posebnim obzirom na javljanje, evoluciju i granjanje tih programa u okviru suvremenong američkog televizijskog polja. Ti tipovi analizirani su u kontekstu odnosa američkog kapitalizma i američke kulture.