Arheološki lokalitet "Pod Cvitušom" (172) - Olujić, Boris (Array, 2007)
Rad donosi izvješće o arheološkim iskopavanjima rimske ceste u okolici Lovinca tijekom rujna 2006. godine. Tijekom iskopavanja obavljao se i sustavni pregled pretpostavljene trase rimske ceste.