Sultanova djeca: Predodžbe Turaka u hrvatskoj književnosti ranog novovjekovlja - Andrić, Marta (2006)
Tekst je prikaz knjige koja se bavi poviješću kolektivnih predodžbi hrvatske kulture o turskoj odnosno osmanskoj kulturi.
Projekt MZOS
HRV