Tobožnji prilozi u Slovniku jazyka staroslovenskeho - Kuštović, Tanja (Array, 2007)
Tekst analizira priloge u Slovniku jazyka staroslovenskeho. Upućuje na činjenicu da nije uvijek jednostavno odrediti je li neka riječ prilog ili neka druga vrsta riječi (prijedlog, pridjev, imenica). Ako je ipak riječ o prilogu, ne možemo sa sigurnošću odrediti koju okolnost izražava (vrijeme, mjesto, način, količinu).