A bolognai rendszer alkalmazásának kezdeti tapasztalatai a Zágrábi Egyetem Hungarológiai Tanszékén - Žagar Szentesi, Orsolya (Array, 2007)
A munka a zágrábi Hungarológiai Tanszék eddigi tevékenységét, és a bolognai folyamatok alkalmazásának kezdeti nehézségeit tekinti át a konkrét feladatok, célok és aktuális hiányosságok tükrében.