Od Velike Ilirie do "Lijepe naše" H(o)rvatske domovine : oblikovanje nacionalnog identiteta u programskim tekstovima preporodnog razdoblja - Coha, Suzana (Array, 2007)
U radu se na korpusu tzv. programskih tekstova preporodnog razdoblja otkrivaju i interpretiraju strategije i koncepti diskurzivnoga oblikovanja hrvatskoga nacionalnog identiteta. Istraživanje se koncentrira na analizu identifikacijskih elemenata koje je moguće prepoznati i u suvremenim, manje ili više popularnim, (samo)prepoznavanjima hrvatske nacije.