Hiperkomentar i novi ruski narkokomentar - Peruško, Ivana (Array, 2007)
Rasprava se bavi povijesnim razvitkom komentara, a krajnji joj je cilj da pokaže kompleksnost priče-komentara ruskoga autora Viktora Pelevina.