Hiperkomentar i novi ruski narkokomentar - Peruško, Ivana (2007)
Rasprava se bavi povijesnim razvitkom komentara, a krajnji joj je cilj da pokaže kompleksnost priče-komentara ruskoga autora Viktora Pelevina.
Projekt MZOS
HRV