Između paradigmi: je li Odsjek postao dobro mjesto za krizu? - Tomislav Pletenac (2006)
Tekst se bavi problemom reprezentacije etnološkog i antropološkog znanja u lokalnom kontekstu. Pobliže se određuje njegov razvoj unutar razvoja antropologije u dvadesetom stoljeću.
Projekt MZOS
HRV